vasárnap 18th október 2015

by marlen

Tegnap azzal kezdtük, hogy tablófotózásra menet a két legjobb fényképező objektív teljes erővel csattant bele a betonba. Akkor úgy tűnt, hogy nincs baj. De, mikor készítettük elő a tablófotózás második körét, hirtelen törött lencsedarabok kerültek elő a táskából, és láttuk, hogy a szűrőlencsének annyi, lehet újat venni.

Ennyivel megúsztuk, minimálisan vesztettünk a sorssal szemben.

Aztán a bevásárláskor megláttam azt a nyúlszőr kabátot, amit már tavaly is kinéztem magamnak, de 24 ezret akkor sem adtam volna érte, ha ingyen kapom. Tegnap egyetlen darab árválkodott, az pont rám való volt, 4 ezret fizettem érte. A hozzáillő sál is ennyibe került, így nyolcezerért lett egy gyönyörű homokszín és meleg kabátom, gyönyörű sállal. Ezt már döntetlenre hoztuk.

Hazatéve elindítottam a mosógépet, ami szépen mosott is, azonban nem akart centrifugálni. Ott álltunk a rengeteg csöpögő ruhával, így a férjem cselekedni kezdett. Youtube-videók alapján szétszedte a mosógépet, számomra döbbenetes volt, hogy beton van benne! Végül a szűrőben megtalálta a ballonkabátom gombját….elképzelésem sincs, hogyan kerül oda. De, sikerült megszerelni, a ruhák is kicentrifugázódtak! Újabb győzelem!
Hihetetlen módon elfáradtunk a végére, de jól csináltuk.

Azért ezeket a mindennapi kis harcokat tudnám hanyagolni. Ha nem ilyenekre menne el az energia.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Leave a Reply

Legutóbbi hozzászólások
Archívum