hóesés

Most, hogy mindenki itthon van a hétvégén, és megy ezerrel a légkondi és a ventilátor, óránként megy el az áram. A lift már bekrepált, de a gépeknek sem tesz túl jót. Gondolom, hogy minek a következménye….

Közben készítettem motivációs lapokat, melyeknek fejrészében csak ennyi szerepel: Még ennyi nap van hátra a nyári szünetből!, és egy kérdés: Mit tettél ma magadért?. Aláhúzva, hogy tételesen fel kell soroljam, mivel járultam aznap hozzá a jobb testi és lelki közérzetemhez.

Óriási, és azonnali közérzetjavító “intézkedés” lenne, ha befejeződne a hőség. A 30 fokot simán bírom, azzal semmi bajom, de ezt ami most van, nehezen viselem. Ha éjszaka lehűlne egy kicsit a levegő, nem lenne semmi gond, de most az éjszakák még rosszabbak, mert akkor adja ki magából a fal az egész napi hőséget.

Ha belegondolok, hogy ötven év múlvára sivatagot vizionáltak Miskolc környékére, akkor elborzadok. Közben Ausztráliában meg húsz centis hó esett. Zseniális ez a kép, van benne valami, ami megkap.

húsz centis hó esett Ausztráliában
húsz centis hó esett Ausztráliában

Az is eszembe jutott, hogy bizonyos emberek mennyire haragtartók, mennyire tudják magukban hordozni sérelmeiket. Én erre is képtelen lennék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.