marlenblog

papucs orrán pamutbojt

27 április
0Comments

mixed

Az egészséges sztoicizmus meghozta a gyümölcsét, és ma mégis kaptam elnöki megbízást, mégpedig egy igen jó helyen. A furi az, hogy állítólag már szerdától fenn volt a rendszerben, de nekem nem látszott. Így a mai felkészítőn épp azért mentem oda, hogy megkérdezzem: elrontottam-e valamit, ami esetleg oka lehet annak, hogy nem kapok megbízást? Ekkor derült ki, hogy ott az oldalon a megbízás, csak nekem nem jelent meg. Aztán jött egy másik hölgy is, akinek ugyanez volt a gondja.

Így most június 16-18-ig 63 rám bízott diák vizsgáiért felelek. Remélem, holnap megtudom, hogyan lehetnek ennyien, mikor az osztályfényképen csak 27-en vannak. Arra gyanakszom, hogy hozzátették az előrehozott érettségizőket is, így lettek ennyien.

Továbbra is csodálattal adózom a felkészítőnknek, az oktatási referensnek – életemben nem láttam még ennyire összeszedett, logikusan és világosan gondolkodó embert, aki még el is tudja magyarázni, meg tudja értetni, amit nekünk mindenképpen ismernünk kell. Minden tiszteletem az övé, egy igazi úriember, nagy ritkaság ma már.

Mögöttünk van egyébként egy csodálatosan szép hétvége, anya itt volt nálunk, majd együtt voltunk Wekerle-telepen, sokat autóztunk, repce- és orgonatengerek mellett vezetett az utunk, és mesés volt az időjárás is!
Ma pedig voltam örök szerelmemben, a Károlyi-kertben, és megettem az év első túró és rizs fagyiját!
Holnap este szerenád, csütörtökön ballagás, pénteken május elseje, hétfőn pedig érettségi! Felpörögnek a napok, gyakorlatilag egymásra lépnek, egymás nyakára ülnek! Izgi!

11154636_999232240133058_6588784587048176151_o

 

 
No comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment