marlenblog

papucs orrán pamutbojt

05 április
0Comments

miskolci hétvége

Még múlt októberben kapott lippi a kollégáitól köszönetajándékként egy két napos két fős miskolctapolcai pihenést a Calimbra Wellness négy csillagos hotelben, ezt a hétvégét március 20-22 között töltöttük itt el. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, kiváló volt a svédasztalos vacsora és reggeli, megérkezéskor kenyérlepénnyel és teával fogadtak, a wellnessrészleg egészen kiváló volt, még egy kolléganő és a férje is befutott persze, de legjobban a szoba tetszett a kilátással. Természetesen nagyon jó minőségű dolgok voltak benne, de nem volt semmi hivalkodó, minden semleges és pihentető volt. A legtöbb időt itt töltöttem volna el a legszívesebben, mert azok a beeső délutáni fények úgy éreztem, minden stresszt kimostak belőlem, és ehhez még a csilivili medencék sem voltak foghatók. Mondjuk nem nehéz tágas. szép tereket kialakítani egy akkora szobában, ami nagyobb mint a lakásunk, így természetesen semmi sem lesz zsúfolt, mindennek van elég helye! Nincsenek vasalódeszkák,  szárítók, könyvek sem benne, amelyek szintén szűkítik a teret. Jó volt, szemet pihentető.

Viszont Miskolcnak szerintem vége, Szinte minden bezárva a fő utcán, emberekkel alig találkoztunk, a Centrum áruház egész területe kínai bóvlis lett, és a Táborit is sikerült tucatpizzériává silányítani – nem nagyon találtam semmit, amiért érdemes lenne visszamenni, sajnos. Pedig hogy szerettem!
A hétvége alatt figyelhettem meg azt az érdekes dolgot magamon, hogy mennyire megfelelési kényszeres is vagyok tudat alatt. Soha az életben nem ettem Erős Pistával a húslevest, mégis amikor kirakták elém, azonnal szedtem belőle.

Az egy dolog, hogy ehetetlen lett tőle a levesem, a másik, hogy még több ilyen dolgot is műveltem, amire azóta sem találunk magyarázatot lippivel…Például, hogy két és fél órát verettem magam a pezsgőfürdőben, így este már megmozdulni sem bírtam az ágyon, nemhogy moziba elmenni…..

 
No comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment