véna

Hajnali hatkor már a laboron, ahol is úgy döfték át a vénámat, hogy azóta is alig bírom mozgatni a bal karomat, és lilul be – borogatom. Utána gégészet, ahol váladékot vettek a mandulámról tenyésztésre, és berendeltek november 14-ére arckoponya ct-re. Itt sem értette a doktornő az orrmelléküreg röntgent, mert az a lelet további kivizsgálást kívánt volna….töprenghetünk azon, hogy az egészségügy hogyan hagy sorsára embereket, akiknek nincs pénzük megvásárolni az egyébként járó szolgáltatást…

A doktornő szerint – az elvégzett vizsgálatok és a tökéletes laborlelet alapján – “erősen kétséges”, hogy a kiütések mandulákkal kapcsolatos gócokból származnának, ő is az én véleményemet osztja, hogy ez gyógyszerallergia.

Mire így szépen megbeszéltünk mindent, a kiütések szinte teljesen felszívódtak, eltűntek, alig látszanak, és kétlem, hogy valaha is kiderülne, hogy mi okozta őket.

Kicsit felszabadultam a stressz alól, valószínűleg ez is ott van a háttérben, amiért hirtelen jobbra fordult az állapotom.

Annak örülök, hogy még a hét elején elővigyázatosságból lecseréltem az illatszereimet Alverde-készítményekre a DM-ből, (hátha illatszer okozza a kiütést) amelyek mindentől mentesek, és elmondhatom, hogy sokkal tisztábban és kellemesebben érzem azóta magam.

Gyorsan meg is néztem a már régen akart Philomena-t (tavaly karácsonyi film), és akkor feljegyzem, hogy láttam a Száz éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt-t, és jaj.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.