augusztus 10.

Még mindig idegből minden – azt hiszem, mostanra fáradt el a szervezetem ebben a hőségben. Telihold is van, nehéz a pihenés, és még bujdokol is bennem egy kis betegség. Vártam az esőt, a lehűlést, de csak a vakmeleg. Mindenhol.

Mindegy, lassan vége a nyárnak, aztán meg a sok eső, a szél, majd a hideg és a sötétség lesz soron….Régen ez is jobb volt. Átkozott nosztalgia.

Azért eljutottunk az ikeába, vettünk “polcot” a konyhaszekrénybe, így eltűntek végre az evőeszközök a mosdótól. Néztünk máshol festéket is a nappaliba, két variáció van: vagy a Platinum komlója vagy a Dulux valamelyikje, az ekrü fajtáiból.

Csak ez az előző lakó által itt hagyott sárga tűnjön el. Végre. Mindketten utáljuk.

Estére még egy kis izgalom: feltörték a fiókomat, és egy tíz éve nem látott ismerős tegnap este feltöltött profilfotóját kaptam meg.

Sosem tudjuk meg hogyan lehetett, azt hiszem.

Már csak tíz nap a szünetből.

 

One thought on “augusztus 10.

  1. Marlen, szerintem a komló sötét….
    http://www.holvegyekfesteket.hu/ itt tudtok nézni platinum szakboltot…én ma voltam, és nem bántam meg…..a platinum valamiért nem viszi ki a színkártyáit a nagy barkácsboltokba….itt viszont van….végre láttam , milyen egy vagy két rétegben, vagy fehérrel keverve 1:1 vagy 1:3 vagy 1:10 arányban, sőt pár egyéb színnel keverést is….sokkal könnyebb volt választani, mint az alap 26os színskála alapján..és nem utolsó sorban van minden színük minden kiszerelésben:)
    a vörösvárin van egy boltjuk, talán nektek az van a legközelebb:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.