heti

Ez a hét sem fog “pihentető” kategóriába tartozni, az biztos. Hétfőn az osztályom történelem vizsgáját ültem végig, kedden én vizsgáztattam mindkét tárgyamból, szerdán délig konferencián voltam, délután fogadó óránk volt, este pedig megérkezett az erdélyi csere. Csütörtökön Visegrádon és Esztergomban kirándultak ugyan, de este vacsorázni vittem a kollégákat, majd pedig éjszakai városnézésre, végül pedig hazavittük kolléganőmet Pilisszentlászlóra, ami egy laza harminc kilométer hegyen felfelé még Pesttől, végig az erdei szerpentinen. Az út szélén nyulak és őzek bandukoltak, igazán idilli, de azt hiszem, én megvesznék a félelemtől, távol minden civilizációtól…éjfélre haza is értünk.

Másnap reggel a Skanzenben kezdtünk, életemben először voltam, elbűvölt, majd Szentendrén sétálgattunk, végül a Szamos cukrászdában végeztünk.

Ma reggel elutaztak, de annyira fáradtak voltunk mindketten, hogy végül nem mentünk a Vígszínházba Költészet napi ünnepségre, helyette aludtunk.

Mindennek tetejébe: a jövő szerdán és csütörtökön elkezdődik a szaktanácsadói/tantárgygondozói akkreditált továbbképzésem.

Innentől kezdve egy perc megállásunk nem lesz július elsejéig.

 

4 thoughts on “heti

  1. Épp most írtam a facebook-oldaladra, hogy a legjobb értelemben te belváros imádó vagy. Nézd el nekem, de jót derültem, hogy Pilisszentlászló neked “távol van a civilizációtól”. Egy biztos, ha utat szervezek a mongol pusztákra, nem számítok a részvételedre.:-)) Bár a kutyát nem érdekel, de itt említeném meg, hogy mi meg most készülünk belbudai otthonunkat felcserélni, ha nem is Pilisszentlászlóra, de olyan vidékre, ahol az út szélén őzek és nyulak is bandukolnak időnként. Azért igyekszünk majd civilizáltan viselkedni!:-) S, ha ez a, reményeim szerint, közeli projektünk megvalósul, szeretettel látnánk benneteket Lippivel egy látogatásra. Grilleznénk egy kis őzet, nyulat, vagy virslit…

  2. Köszönjük szépen, de egyáltalán nem vagyok Belváros-imádó, Békáson élek 🙂
    Sőt, életemből mindösszesen 10 évet éltem városban, addig csakis falun és ma is azt szeretem – ha tehetném, holnap költöznék Budakalászra 😀

  3. Na de az őzek és nyulak…:-)) Budakalász… hm, vonzó hely az is. Kicsit érzelmes lettem, mézeskalács házikó, kicsi kert…minden ember életében eljön az a pillanat, amikor egyszercsak pontosan érzi, hol akar, és hol nem akar tovább élni. Bár a projektet erősen befolyásolják Flekk kutyánk igényei is. A kívánságod szerencsét hoz, ebben biztos vagyok. Az a helyzet, hogy salátában nem vagyok valami jó, hoznád inkább te a házavatóra?:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.