zen

Ma is bebizonyosodott az, hogy egyre inkább csak egy nyuszika vagyok a sapkájában. Az egyiknek túl ilyen, a másiknak túl olyan. Azt jelentené ez, hogy végül is középen vagyok, és én vagyok az ellensúly mindkét félnek?

Ki tudja. Egyelőre csak az ordítozást hallom mindkét féltől, ebben a zajban próbálok meg tenni valamit a bicskanyitogató, és nem empatikus stílusommal. Középen állni egyébként marha fárasztó és rendkívül magányos tud közben lenni az ember lánya.

Én csak azt tudom, hogy hihetetlenül unom már ami zajlik körülöttünk, a megmondó-és odamondogató embereket, az állandó puskaporszagot a levegőben, és azt, hogy mindig tartozni és hitet tenni kell valakihez.

Közben eltemették Jancsót, és meghalt Borbély Szilárd, aki egész életében a Pokollal nézett farkasszemet, és most túl mélyre merült belé, és magával rántotta.

Közben Ukrajnában megtörtént a lehetetlen, a svéd kis srácra ráadták a dzsekit, és mennek a dolgok tovább.

Csak ez a fentebbi helyzet nem változik sohasem.

Így továbbra is az egyedüli kilépési lehetőségnek azt tartom, hogy bámulom az osztályomat péntekenként, ahogyan keringőznek és egyre újabb táncokat tanulnak – ez ki tud kapcsolni teljesen.

Mindig is azt gondoltam, hogy számomra a sport egyetlen formája elviselhető: a tánc. Ez még nagy adósságom magammal szemben. Csodálatos dolognak tartottam mindig is a régi mozgásművészeti órákat, amelyek szép, nőies tartást és holisztikus szemlélet adtak a nőknek, mely közben magukra figyeltek.

Jövő kedden (március 3-án) egyébként elkezdődik a negyven napos nagyböjt, a testi-lelki megtisztulás és felkészülés, befelé figyelés időszaka, én is tervezek pár dolgot. Mindenképpen akarok tavaszi nagytakarítást, teljeset, újraolvasom a Karamazov testvéreket és A varázshegyet, iszom majd a salaktalanító teákat, próbálok sokat aludni, és kevesebbet mérgelődni idegenek írásain, így letiltom magam bizonyos fórumokról a nagy közösségi oldalon.

Aztán közben lesz még egy választás is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.