reflexió, reflexió

Egyébként pedig a portfóliózás minden kreativitást és a szabadidőmben való írogatás gondolatát is kiöli belőlem.

A héten már írtam szakköri féléves ütemtervet a különleges bánásmódot igénylő diákok számára, ennek minden óra utáni reflexióját (18 óra), csoportprofilt hozzájuk és a tanulási-tanítási egység másik csoportjához, hospitálási naplót és ennek reflexióját, IKT alkalmazását és annak reflexióját, állandóan visszatérő fegyelmezési problémát, az alkalmazott értékelési rendszer bemutatását és reflexióját, érettségi elnökök rólam írt jellemzésének reflexióját, osztályfőnöki tanmenet reflexióját, projektterv bemutatóját és reflexióját, szaktárgyi linkgyűjteményt …. és még hátra van a munka nagyja, a számomra a legnehezebbnek minősülő tizenkét darab óravázlat, és minden órának reflexiója …

Hál’istennek az intézményi környezet bemutatása, a szakmai életút önértékelése, az önálló alkotói, művészeti tevékenységek bemutatása, az osztálykirándulás szervezésének, megvalósításának dokumentumai, iskolai ünnepség, múzeumlátogatás és ezeknek reflexiói, valamint az osztályprofil, a szociometria is már megvannak.

A héten biztosan nem fogom folytatni, mivel minden nap este fél nyolcig felvételiztetek kettőtől, a délelőtti tanítás után.

 

4 thoughts on “reflexió, reflexió

 1. Nagy segítséget jelentene számomra, ha egy “Reflexió mintát” kaphatnék. Sok mindent elolvastam erről. Mindenütt azt, hogy a törvény mit ír. Mivel töltsem meg azt a 10 * 2 (?) oldalt?
  Köszönettel:
  István
  (reflexió-gyűjtő)

 2. Kedves István,
  ha visszaértem a saját gépemhez (péntek este), küldök Önnek az ide beírt email címére.

 3. Tisztelt Ildikó!
  Tisztelettel kérném a reflexió minta közzétételét, ha lehetséges, vagy számomra elérhetővé tételét!
  Köszönettel:
  Linda

 4. Kedves Linda!
  Nem láttam sajnos eddig a kommentjét, mert spamnek jelölte a rendszer. Nekem nincs reflexió mintám, a kézikönyv alapján dolgoztam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.