kedd 21st január 2014

by marlen

Nem tudom, ki hogyan van vele, de én MINDEN ajánlott levéltől a frászt kapom, a tértivevényesektől meg azonnal atomjaira hullok szét. Megtanultam a leckét, egyik sem jelent semmi jót, minden ilyen levél csak bajt hoz, újabb sok időt  időt, idegsejtet és még több pénzt fog elvinni az életünkből. Félve kukucskálok a postaládába, hazatéréskor, és csöndben mormolok hálát, ha aznap nem vár semmi ilyesmi.

Viszont egy dologgal nem tudok mit kezdeni. Azzal, hogy az ember bármennyire is meg szeretné ismerni a “végzetét” mihamarabb, lehetőleg azonnal, rohanva a postára  – nem teheti, mert ajánlott levelet átvenni csak másnap reggel kilenctől lehet, hiába lenne nekem még nyolc órám aznap, hogy felvehessem a postán! Egyem a kefét másnapig, de miért? Miért van ez így?

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

3 hozzászólás to “legmerészebb rémálmaink is megvalósíthatók”

  1. mercsi szerint:

    Akkor viszont tényleg csak gratulálni tudok az illetékes elvtársaknak 😀

  2. marlen szerint:

    nálunk sokáig nem így volt, lehetett aznap menni érte, este hat után. ma összefutottam a postással, aki azt mondta, hogy már nem a kis helyibe kell bevinniük három óráig, hanem a csillaghegyi nagy központba, ahonnét másnap reggel ismét kiszállítják…ez a titok, a kiváló szervezés ismét

  3. mercsi szerint:

    Azért van ez így, mert a postás még végigjárja a körzetét a nap hátralevő részében (a leveleddel együtt), és a “műszak” végén viszi be a postára a többi át nem vett levéllel együtt, ahonnan majd másnaptól átveheted. Szerintem ez lehet mögötte.

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Leave a Reply

Legutóbbi hozzászólások
Archívum