szerda 27th március 2013

by marlen

Megismerkedésünk első évében egy akkor már nem annyira új gasztroblogból választottunk spárgareceptet, mely egészen különlegesnek tűnt a belerakott cseresznyével. Mindenben a recept szerint haladtunk, így az eredmény különleges is lett. Különlegesen rossz. Olyannyira, hogy az első kanál levest visszaköptük a tálba, majd utána azonnal ki is öntöttük. 

Aztán megnéztem a szerző többi receptjét is, és még nekem is feltűnt, hogy túl sok az összetevő, a fűszer, és úgy általában a mennyiségek sem stimmelnek. 

Azóta a hölgy hihetetlenül befutott kishazánkban. Nincs olyan gasztroprogram, melynek nem ő lenne a háziasszonya, nélküle nincs étteremnyitás, s most már tévéműsora is van. 

Nagy bajom nincs vele, csak már hihetetlenül unom nézni. 

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

5 hozzászólás to “egzotikus fűszerek”

  1. lillacska szerint:

    jól van, na 🙂

  2. marlen szerint:

    Zoli, teljesen igazad van, mint általában mindig! 🙂

  3. Zoltán Kádár szerint:

    Ezért csinálok én csak kétféle levest: húslevest és gyümölcslevest. Ezt nem lehet elrontani 🙂 Az egzotikus ételeket rábízom a szakemberre 🙂

  4. marlen szerint:

    jujj, az enyémet is 🙂

  5. lillacska szerint:

    kifúrja az oldalam a kiváncsiság, hogy ki lehet:)))

· · · ◊ ◊ ◊ · · ·

Leave a Reply

Legutóbbi hozzászólások
Archívum