péntek

Mire átirányitottuk ide a régi oldalt, s megszoktam a blogger kezelőfelületét, lecserélték erre a csili-vili dinamikusra, ami viszont annyira minimalista, hogy alig tudom használni. Nem gond,csak megint valami,ami mozgásban van, fejlődik, tanulni késztet.

Hosszú hetem volt, szülői értekezlettel,ismerkedési évfolyamtalálkozóval, törzskönyvek és bizonyitványok monoton irásával, rengeteg osztályfőnöki intézni valóval, a szakértői kataszter tesztjének kitöltésével. Gyakorlatilag minden időmet leköti az állandó szervezés,adminisztráció, e-mailekre válaszolás,a határidők betartatása.

Sosem hittem volna, hogy ez ekkora feladat, s ennyire nincs semmi látszata. 

Kegyetlenül elfáradtam. 

Valaki irjon valami nagyon csipős levest, ami egyszerűen elkészithető és kinyirja az engem kerülgető összes virust!

6 thoughts on “péntek

  1. üdv a klubban…tavalyig én is azt hittem, hogy látom, milyen sz..ás ofőnek lenni, de rá kellett jönnöm, hogy amit egy nem ofő lát az csak a jéghegy csúcsa:DDD

  2. Fekete borsot és csípős piros paprikát (1-1, vagy 2-2 evőkanálnyit) összekeverünk egy tálkában, és mézzel összegyúrjuk, úgy, hogy kemény, csipetkeszerű "tésztát" kapjunk. Nagyobb zöldborósnyi mennyiséget lecsippentünk, és két ujjunkkal golyócskákat formázunk belőle. Nem muszáj szárítani, de nem baj, ha megszárad. Reggel, délben, este kettőt-kettőt, vagy hármat-hármat bekapunk belőle. vízzel. Elég hatásos, már meglévő fertőzés esetén is. Nem jár gasztronómiai élménnyel, viszont egyszerű.
    Lókórházi kedves Részeg Szamár:-)

  3. ami nekem segít a megfázásnál/betegségnél, az a borsos hagymaleves: 1 fej hagymát karikára, kevés vajon addig párolni, amíg meg nem puhul. Felönteni kevés vízben feloldott leveskockával (1 bögre/fő), összeforralni, sok-sok friss borsot darálni rá, még melegen megenni (és az összes borsot is belőle).
    Amit mág írni akartam, hogy lehet, hülyén hangzik, de a jóga (bármilyen formája) nekem pl sokat segített, már a légzőgyakorlat is meg egy-két alap-póz (kizárva az összes mögöttes jelentést), csak annyi, hogy megtanultam figyelni a jelekre,amit a testem produkál (ez de hülyén hangzik), és megérteni, miért meg hol roszz/jó. nem kell hozzá órára menni, ha érdekel, küldök egy-két cikket.de nem erőltetem, ugye.

  4. Köszönöm, ez is nagyon jónak tűnik, és nyugodtan küldheted a cikkeket, hálás leszek érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.