spagettiszósz

Látva, hogy mennyi paradicsom van a kertben, kóstolva a napérlelte lédús, ízletes termést – pillanatok alatt döntöttem el, hogy a rengeteg ízesítő-, és tartósítószerrel teli bolti helyett én fogok idén spagettiszószt főzni. Ma neki is láttam mamámmal, került bele rengeteg rozmaring, petrezselyem, bazsalikom, hagyma és fokhagyma. A végeredmény isteni lett, kilenc különböző méretű üveg tele, kb. 15 alkalomra elég, önmagában is kiváló, arról nem is beszélve, hogy mindez nulla forintba került.

De, ha kellett volna, akkor is kijött volna az egész egy fél üveg Barilla-szósz árából. Ez a brutális.

3 thoughts on “spagettiszósz

  1. Hálás lennék némi arány-receptért.
    Belefúlunk a paradicsomba és télen jól jönne, most meg már rá sem bírunk nézni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.