listák, listák

Eljátszottam a gondolattal, hogy eltűnök teljesen szeptemberig, mindenhonnan, és aztán majd teljesen, mind külsőleg, mind belsőleg megújulva térek vissza, de azt hiszem, ez olyan irreális dolog lenne tőlem, hogy gyorsan el is vetettem. Azért a változást beígértem magamnak, jelenleg listákat gyártok, mert olyan felemelő érzés, amikor valamit már kihúzhatok róla. Igyekszem arra is rászorítani magam, és ezt is jól felírom a listámra, hogy esténként írjam össze egy listában, másnap mit kellene megcsinálnom.

4 thoughts on “listák, listák

  1. Amit pedig pluszban csináltál meg, azt is írd oda, aztán jól húzd ki, még egy kis extra jó érzés 🙂

  2. Óvatosan a listákkal, mert óhatatlanul is közbejöhetnek nem várt események, és ha túl sok kihúzatlan marad, felesleges elégedetlenséget szülhet.Csak keveset, és ahogy Szvetlana írta, inkább írjál hozzá.Aztán meg néha tartsál lista nélküli napot, és csak úgy punnyadjál, mert azt is jóóóó! Kellemes nyarat kívánok Neked, és ha lehet ne tűnj el. Vannak, akiknek hiányoznál. 😉

  3. bár én nem vagyok listás egyáltalán, de én is megcsináltam a magam kis nyáriját:)))így talán nem lesz az, ami tavaly, hogy a tavalyi tavaszi nagytakarításkor egy helyre összehalmozott DVD lemezeket nem vagyok képes a nyári szünetem alatt átnézni, feliratozni, és végre összeírni, hogy mi van meg…..ehelyett ezt tegnap és ma csináltam meg…Pató Pál úr megirigyelhetne :))))..és most megyek a kisgalériára, kihasználva a nem 40 fokot:)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.