blogger

Mivel a tárhely egy évre előre van fizetve, így nem olyan könnyű `megszabadulni` ettől a blogtól. Kihasználom hát ezt a kis időt az év végéig, néha írok majd ide. Sajnos, a körülmények úgy hozták, hogy másik lakás után kell néznünk, mindenki drukkolhat, hogy épen vészeljük át az elkövetkezendő időszakot: eladás, vevés, ügyvéd, földhivatal, közjegyző stb. A miénkre már van jelentkező, nekünk a hétvégén kell találnunk egy másikat. Hosszú idő után elhagyom a Belvárost is, Békást választottam, ha már úgyis tizennégy éve ott dolgozom. Sosem éltem panelben, de muszáj az eszemre hallgatnom, és ott szépen felújított, kellő nagyságú lakásokat lehet kapni ugyanannyiért mint a Belvárosban egy sötét, rossz állapotú, földszinti, udvari lukat. Ha sikerül eladni a lakást, megszabadulok a hiteltől, végtörlesztéssel. Ma kiszámoltam, hogy bár három éve fizetjük, és eddig 3,5 milliónkba került, – a devizahitel átváltási költségeivel együtt forinthitelre – mindösszesen 200ezerrel csökkent az összeg. Azt hiszem, ezt nem is kell kommentálnom. Mindezek mellett dolgozom, közvéleményt kutatok fogkrém ügyben, a netes női magazin (ahol a cikkíró-pályázatot is nyertem) pedig felkínálta a kultúra rovatot számomra, természetesen hobbiból, novemberig kértem haladékot. Lesz velem egy beszélgetés is a rádióban, Eva Menasse Bocsánatos főbűnök című könyvéről is, közben lippi is munkahelyet váltott…. S persze, versenyekre készítek fel, tömegek jelentkeztek hozzám társadalomismeret érettségire is, és próbálom magam egyben tartani. Legmagasabb röptű gondolatom most épp az, hogy a makker született testőr, kiválóan lehet vele esténként kardozni! Megleptem magam. Azt hittem, már sosem leszek képes leírni egy szót sem. S most csak a fáradtság tart vissza attól, hogy sokkal hosszabb beszámolót írjak…De, azzal én még én is tisztában vagyok, hogy egy blogger az mindig blogger marad, ergó…?

9 thoughts on “blogger

  1. jó lesz ez. meg tudjátok csinálni, igaz?akkor nem aggódd szét magad:))

  2. Hát ez a posztod most ilyen derült égből villámcsapás!!! Sajnálom – vagy ne is sajnáljam? -, hogy el kell adnotok a Tiéteket. Persze optimistán állva a dolgokhoz, biztos sokkal-sokkal jobb lesz!!!!!!!!!Drukk-Drukk!!

  3. Sok sikert kívánok. De azért vigyázzatok a panellal, mert a közös költség és a fűtés kegyetlen összeg tud lenni havonta, hiába olcsó a lakás.

  4. Annyira örülök, hogy írtál!Én panelben kezdtem a önálló életem és ma is nosztalgiával gondolok azokra az évekre.

  5. kacaj, van egy közvélemény-kutató cég a trnd.hu, és az ő egyik projektük. nem pénzes, termékeket kapsz tesztelni, és írni kell róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.