földrengés

18.44: erős morajlás, a szoba falai megindulnak, az épület 20 cm-re kileng, a `drágám, mi volt ez? ` – kérdéssel egyértelművé válik, hogy mindketten éreztük, azonnal öltözés, vizes, frissen mosott hajjal, egyetlen belső parancs motivál: minél előbb elhagyni az épületet. mióta tűz volt a régi házban, minden iratot, fontos fényképet összepakolva tartok, szükség esetén egyetlen másodperc alatt kapom fel, legalább ezek maradjanak meg…földrengés. 4,7-es. gyenge, a richter-skála szerint. 5,0-nál a szerkezetileg gyenge épületek már összeomlanak…ezek szerint a miénk szerkezetileg gyenge épület, ha a csillár helyett, amelynek 4.7-nél kellett volna kilengenie, az épület tette ezt?!megint valami, amit nem tudunk kontrollálni…nem, nem tudok megnyugodni. elegem van a káeurópai túlélő napokból.

3 thoughts on “földrengés

  1. Természetesen ehhez a bejegyzéshez szántam az előző kommentet, Pöttyös jól van? Cirmóka szokatlanul ideges volt tegnap ás ma is.

  2. nagyon furcsa, mindenki irja, hogy utólag már érti a háziállatai viselkedését, hát, teljesen őszintén mondom,Pöttyösön semmi sem látszott, inkább meglepettnek tűnt utána….olvastam mamidat, nehogy posztraumás sokkot kapjon!

  3. Beszéltem mamámmal, jól van:)Egy ismerős macska nekiszaladt a tükörnek, viszont Tappancson (szomszéd kutya) sem látszott semmi, lehet,hogy a macskák érzékenyebbek.(?)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.