x-2

Sajnálom, hogy csalódnom kellett Malek Miklósban, akit eddig vérprofinak és hitelesnek éreztem. Rossz érzés ez már csak azért is, mert ahol ő él, ott tényleg csak a teljesitmény és a tehetség számit, s aki ezekkel rendelkezik, előbb-utóbb elérheti az álmát. Vagy legalább az esélye megvan rá. Teljes mértékben igazságtalan és üzleti döntés született tegnap, egy tehetséges és vérprofi ember meghátrált az önálló döntés súlyától, elháritva magától a felelősséget. Nem kell különösebb zenei hallással rendelkezni ahhoz, hogy bárki különbséget tudjon tenni két produkció között. Főleg akkor, ha az egyik kellemes a fülnek, mig a másiktól- annak rettentő hamisságától – a világból is ki lehet futni.Nem nehéz két versenyző személyiségét,mentális állapotát sem összehasonlitani, mint ahogy ezt maga Malek Miklós is megtette. `Dorka te feladtad,Mariann te ma győzni akartál!`Ennek fényében továbbra sem értem, hogy egy Shodeinde Dorka hogyan maradhatott versenyben. Illetve de, csak nem vádaskodhatok.

11 thoughts on “x-2

 1. Nem vádaskodás az, ha egy, nem vájtfülű is látja, mint pl. én, hogy itt a szokásos forgatókönyv szerint mentek a dolgok. Csokibaba tulajdonos, hamvas kismamát, élete csinosan liberális vonzataival együtt megtartjuk, mert jól fest. A nézők szavazatainak arányát pedig élő ember nem ismeri. És minden vádaskodás nélkül: rendelkezzen bár megejtő bájjal, még bájosabb csecsemővel, és jó hanganyaggal valaki, ha tíz hangból hetet következetesen nem talál el, akkor az nem-tud-éne-kel-ni!

 2. Már a műsor előtt Dorkát vártam kiesőnek, és neki is kellett volna kiesnie a nyújtott teljesítmény alapján. Remélem jövő héten neki kell mennie. Bár nagyon szeretem a Non Stop produkcióit, abban biztos vagyok, hogy legyenek bármilyen vacakok is, az utolsók között fognak távozni a műsorból, lévén Maleknak már csak ők maradtak mentorálni (áááá! ez milyen szép szó lett :))

 3. Hát igen, és ez teszi kissé gyanússá a 'nép akaratát', márminthogy a nép mindig azt akarja, ami a műsor szerkesztői szempontjából kerek. Én is imádom a Non Stop-ot, de most borítékolom, hogy bármilyen gyengének is sikerül majd a következő produkció, benn maradnak, mert, ha kiesnek, az rossz az ifj. Malekra nézve. Sőt azt is, hogy a következő kieső nem Feró csapatából lesz, ha megérdemelné bármelyik, akkor sem – egy sima, egy fordított, hát a szavazók döntöttek így…

 4. Tegnap este is úgy felbosszantottam magam ezen… de úgy látom, még ma is fel tudom.Dorka, aki 4 hete minden alkalommal csődöt mond, bent maradt.

 5. abban tévedtek, hogy ez a verseny a pontos hangokról szólna….ez az x faktorról szól, ami van a dorkában, de nem volt mariannban.

 6. na megnéztem netről…Dorka most már tényleg mehetne….de ez a szuverén véleményem….Keresztes Ildi meg rendesen be van indulva Norbitól, pedig én ilyet ritkán mondok bárkire is:D

 7. Én Malek Miklósban akkor csalódtam igazán, amikor hallottam egy a Janicsák Vecához közel álló társaság tagjától, hogy vele akar lemezt csinalni, és nagy kedvence a csaj.Amúgy szegény kisbaba szerintem nem tehet a bőrszinéről, és ez más országban nem is lenne téma, csak itt, de tényleg annak a Dorkának kellett volna már régen mennie.De amiért szerintem versenyben maradt az igen egyszerű: 20éves, rettenetesen irányítható, és ha meghallgatjátok pár nyilatkozatát abból kiderül, hogy őt sem az eszéért szeretjük. szóval tökéletes alany, hogy itthon popsztár legyen.

 8. érdekes információkat láttam egyébként az egyik zenei portál x-faktor topikjában, mely szerint Fenyvesi Hollós Dóra (Shodeinde) és Domokos Fanni 2008-ban együtt nyertek country énekesversenyt, illetve Fanni a pop kategóriában is. Milyen furi az is, hogy ezek után mindketten abba a zenei iskolába jártak, mely 2009-től folyamatosan készítette fel diákjait az X-faktorra. Egyébként szerintem Dorkában nincs meg az X-faktor.

 9. Lehet, hogy az én fülemmel van a baj, de nekem Dorka produkciója klasszisokkal jobban tetszett, mint a kieső hölgyé (egyébként csak ezt a két produkciót hallottam eddig ebbőla műsorból :). Leginkább szerintem a szerencsétlen dalválasztással volt a gond (Marianna esetében), mert Tina Turnert jól énekelni tényleg baromi nehéz.

 10. Zoli, hallgasd meg újra, mert rettenetesen hamis volt Dorka:)

 11. Maradjunk annyiban, hogy Miklós azért tud hülye kijelentéseket tenni, még akkor is ha ő a profibb, mint én.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.