marlenblog

papucs orrán pamutbojt

07 november
11hozzászólás

x-2

Sajnálom, hogy csalódnom kellett Malek Miklósban, akit eddig vérprofinak és hitelesnek éreztem. Rossz érzés ez már csak azért is, mert ahol ő él, ott tényleg csak a teljesitmény és a tehetség számit, s aki ezekkel rendelkezik, előbb-utóbb elérheti az álmát. Vagy legalább az esélye megvan rá. Teljes mértékben igazságtalan és üzleti döntés született tegnap, egy tehetséges és vérprofi ember meghátrált az önálló döntés súlyától, elháritva magától a felelősséget. Nem kell különösebb zenei hallással rendelkezni ahhoz, hogy bárki különbséget tudjon tenni két produkció között. Főleg akkor, ha az egyik kellemes a fülnek, mig a másiktól- annak rettentő hamisságától – a világból is ki lehet futni.Nem nehéz két versenyző személyiségét,mentális állapotát sem összehasonlitani, mint ahogy ezt maga Malek Miklós is megtette. `Dorka te feladtad,Mariann te ma győzni akartál!`Ennek fényében továbbra sem értem, hogy egy Shodeinde Dorka hogyan maradhatott versenyben. Illetve de, csak nem vádaskodhatok.

 

11 hozzászólás to “x-2”

 1. Részeg Szamár szerint:

  Nem vádaskodás az, ha egy, nem vájtfülű is látja, mint pl. én, hogy itt a szokásos forgatókönyv szerint mentek a dolgok. Csokibaba tulajdonos, hamvas kismamát, élete csinosan liberális vonzataival együtt megtartjuk, mert jól fest. A nézők szavazatainak arányát pedig élő ember nem ismeri. És minden vádaskodás nélkül: rendelkezzen bár megejtő bájjal, még bájosabb csecsemővel, és jó hanganyaggal valaki, ha tíz hangból hetet következetesen nem talál el, akkor az nem-tud-éne-kel-ni!

 2. Tabby szerint:

  Már a műsor előtt Dorkát vártam kiesőnek, és neki is kellett volna kiesnie a nyújtott teljesítmény alapján. Remélem jövő héten neki kell mennie. Bár nagyon szeretem a Non Stop produkcióit, abban biztos vagyok, hogy legyenek bármilyen vacakok is, az utolsók között fognak távozni a műsorból, lévén Maleknak már csak ők maradtak mentorálni (áááá! ez milyen szép szó lett :))

 3. Részeg Szamár szerint:

  Hát igen, és ez teszi kissé gyanússá a 'nép akaratát', márminthogy a nép mindig azt akarja, ami a műsor szerkesztői szempontjából kerek. Én is imádom a Non Stop-ot, de most borítékolom, hogy bármilyen gyengének is sikerül majd a következő produkció, benn maradnak, mert, ha kiesnek, az rossz az ifj. Malekra nézve. Sőt azt is, hogy a következő kieső nem Feró csapatából lesz, ha megérdemelné bármelyik, akkor sem – egy sima, egy fordított, hát a szavazók döntöttek így…

 4. Nóra szerint:

  Tegnap este is úgy felbosszantottam magam ezen… de úgy látom, még ma is fel tudom.Dorka, aki 4 hete minden alkalommal csődöt mond, bent maradt.

 5. tappancs szerint:

  abban tévedtek, hogy ez a verseny a pontos hangokról szólna….ez az x faktorról szól, ami van a dorkában, de nem volt mariannban.

 6. Monka szerint:

  na megnéztem netről…Dorka most már tényleg mehetne….de ez a szuverén véleményem….Keresztes Ildi meg rendesen be van indulva Norbitól, pedig én ilyet ritkán mondok bárkire is:D

 7. Jemi szerint:

  Én Malek Miklósban akkor csalódtam igazán, amikor hallottam egy a Janicsák Vecához közel álló társaság tagjától, hogy vele akar lemezt csinalni, és nagy kedvence a csaj.Amúgy szegény kisbaba szerintem nem tehet a bőrszinéről, és ez más országban nem is lenne téma, csak itt, de tényleg annak a Dorkának kellett volna már régen mennie.De amiért szerintem versenyben maradt az igen egyszerű: 20éves, rettenetesen irányítható, és ha meghallgatjátok pár nyilatkozatát abból kiderül, hogy őt sem az eszéért szeretjük. szóval tökéletes alany, hogy itthon popsztár legyen.

 8. marleen szerint:

  érdekes információkat láttam egyébként az egyik zenei portál x-faktor topikjában, mely szerint Fenyvesi Hollós Dóra (Shodeinde) és Domokos Fanni 2008-ban együtt nyertek country énekesversenyt, illetve Fanni a pop kategóriában is. Milyen furi az is, hogy ezek után mindketten abba a zenei iskolába jártak, mely 2009-től folyamatosan készítette fel diákjait az X-faktorra. Egyébként szerintem Dorkában nincs meg az X-faktor.

 9. Zoli szerint:

  Lehet, hogy az én fülemmel van a baj, de nekem Dorka produkciója klasszisokkal jobban tetszett, mint a kieső hölgyé (egyébként csak ezt a két produkciót hallottam eddig ebbőla műsorból :). Leginkább szerintem a szerencsétlen dalválasztással volt a gond (Marianna esetében), mert Tina Turnert jól énekelni tényleg baromi nehéz.

 10. marleen szerint:

  Zoli, hallgasd meg újra, mert rettenetesen hamis volt Dorka:)

 11. RustyRush szerint:

  Maradjunk annyiban, hogy Miklós azért tud hülye kijelentéseket tenni, még akkor is ha ő a profibb, mint én.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment