marlenblog

papucs orrán pamutbojt

25 október
9hozzászólás

átnevez

Sokat gondolkodom azon, hogy átnevezem a blogot. Egyrészt mindenki tudja, ki van az `álnév` mögött, s így minden írásom úgyis rám mutat vissza, ellenem hozható fel minden vádpontban, ha valaki sértve érzi magát, másrészt pedig valahányszor beírom ezt a marlen-t, olyan mintha szégyellni kellene magamat, vagy épp bujkálnék, és sötétben, titokban, csak az asztalfióknak írogatnék. De, mint tudjuk, ez nem így van. Hiszen van nekem rendes nevem is, az írások pedig mindenképpen a nyilvánosságnak szólnak, mert ha nem így lenne, akkor jelszavazgatnék világba. Ismerjük be, nekem is kell a visszajelzés, a másfajta látásmód, mellyel az olvasók közelítenek az írásokhoz! Közeleg október 28-a, mikor negyedik éves lesz a honlap, talán meglepem majd a kvázi anonimitás megszüntetésével.

 

9 hozzászólás to “átnevez”

 1. kea szerint:

  Ha élhetek szavazati joggal, akkor a kérésem, ne nevezd át a blogod! 🙂

 2. RustyRush szerint:

  Hm. Azért szerintem a blogolók 80%-át ha titkon is de aggasztja az anonnimitás megtartása ;)4 év? wow… De kitaró vagy. Én is 4 éve irogatok, csak mindig máshová 🙂 Most türelmes leszek 😀

 3. bobita szerint:

  igazabol mit nyernel vele, ha a sajat nevedet hasznalnad?a kommentelok maximum megneznenek a fb-on, de azzal nem ismernenek jobban, hiszen szemelyesen nem talakoznanak veled.Ilyen szempontbol a nev szerintem tokmindegy.Az alca arra viszont jo, hogy ne mindenki talaljon meg, mert talan van olyan, akit nem szeretnel, ha olvasna a blogod es ismer szemelyesen.

 4. thomas szerint:

  Maradj Marlen. Így szeretlek.

 5. thomas szerint:

  (persze, azt csinálsz, amit akarsz.)

 6. teodora szerint:

  lehet művésznév is, nem ál

 7. Tabby szerint:

  szerintem maradj Marlenka 🙂

 8. pcsilla szerint:

  Nekem tetszik a Marlen! Erre szavazok!

 9. Fergie szerint:

  Csatlakozom én is. Nekem Marlen vagy.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment