marlenblog

papucs orrán pamutbojt

16 július
6hozzászólás

a világ legjobb citromfagyija

Nincs fagyigépem, igy csak egyszerűen összeállitható fagyikat/sorbeteket/parfékat vállalok be. Mindent összeturmixolok és mehet be a fagyasztóba pár órára. Az alábbi fagyi – szerintem – akkor a legjobb, mikor még nem fagyott meg teljesen, csak a teteje, amelyet betörve alant ott a hófehér, még iható gyönyörűség. Valóban hűsit, de a magokat ki kell szedni belőle. (Én mindig elfelejtem:)o,5 liter natúr joghurt, 2dl habtejszin, 2 nagy citrom és 2 lime héja lereszelve, majd maguk a gyümölcsök is kifacsarva, 2-3 evőkanál porcukor, 20 db mentalevél Legközelebb levendulafagyit készitek. Egyébként már készülök a karácsonyra, holnap levendulás cukrot fogok gyártani, hozzá illő levendulás receptkönyvvel:)

 

6 hozzászólás to “a világ legjobb citromfagyija”

  1. Monka szerint:

    levendulafagyi???????????????

  2. marleen szerint:

    aham:) nézd csak:)http://limarapeksege.blogspot.com/2010/07/levendula-fagyi.html

  3. Zita szerint:

    Ezt ma kipróbálom. Elegem van az agyoncukrozott jégkrémekből.

  4. bobita szerint:

    A citromosat megcsinalom, koszi a receptet!

  5. marleen szerint:

    ha valamelyikőtök megcsinálta, árulja el, hogy ízlett-e?:)

  6. Zita szerint:

    isteni lett, ja és én sem fagyigéppel csináltam!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment