marlenblog

papucs orrán pamutbojt

13 július
12hozzászólás

szédojka

Kis, kényszerű szünetünk után, (melyben fény derült a spamlevelek titkára és az elfelejtett, át nem utalt tárhelyszolgáltatás dijára) újra itt. Közben jártunk Csepelen (ahol nagyszerű boltra bukkantunk) megnéztük a Fürdőt is kivülről, mert bemenni nem volt bátorságunk, elautóztunk Pesterzsébetre, ahol a Fürdőt szétverve és bezárva találtuk, s mivel féltünk, hogy a Cinkotaival is ez a helyzet – a kertek alatt szépen eljutottunk a Leányfaluira vagy (falusira? ), ahol ismét jól éreztük magunkat. Megkóstoltuk a Sugar Shop belvárosi üzletének fagyikinálatát is (felejtős, geil, édes, rossz), 200 ft/gombóc áron. Soha többé, brr!Le is festettük a szoba plafonját, persze az utolsó egy nm-en fogyott el a festék, igy az továbbra is hiányos. Felkerült végre a karnis is, van már szép függönyünk és sötititőnk is. Persze, a reggel nyolckor bekapcsolódó Lady Gagákkal és éjfélkor verekedő arabokkal szemben ezek sem védenek, ellenben legalább a nap nem süt be. Évfordulónk is volt, három éve csattant el első csókunk. Egymással, persze.De, azóta sem derült fény ezekre a szavakra, melyekről lippi mindig azt mondja, hogy nem is léteznek, mint például: misz, szédojka, pacuha, dekec, patrac.Tudnád folytatni? 🙂

 

12 hozzászólás to “szédojka”

 1. tappancs szerint:

  a mísz létezik, én is használom. meg Hernádi uci is megénekelte, bizonyhttp://www.youtube.com/watch?v=iGpZ7Vq3-B4

 2. nezsike szerint:

  A pacuha és a patrac biztos, hogy léteznek, de mit kell folytatni? 🙂

 3. pcsilla szerint:

  makuka, libikóka

 4. marleen szerint:

  tappancs, köszönöm! végre igazolást nyertem:)nezsike: a sort olyan szavakkal, melyek a köznyelv számára ismeretlenek, inkább tájegységekre jellemzőek:)pcsila: napraforgómag, hintapalinta?:) Hogy viselitek ezt a hőséget?

 5. Ada szerint:

  A míszt én is használom. :)Egyébként a cinkotai strand évek óta bezárt már, a helyét felszántották és sóval behintették.

 6. marleen szerint:

  igen, utánaolvastam én is :(:(

 7. lippije szerint:

  a mísz akkor is egy hülye szó, és nem létezik 😀

 8. Rinka szerint:

  van néhány hülye szó amit ismerek, de itt még nem szerepel, ezek a cvíder és a pőrén. a pacuhát én is használom. libikóka=mérleghinta

 9. marleen szerint:

  Rinka: pőrén=meztelenül? de, mi a cvider? 😀

 10. kea szerint:

  az valami hangulati jelző, nem?

 11. palomanegra szerint:

  a cvíder olyan mint a mísz

 12. tappancs szerint:

  marlen::)most mit mondjak, az irodalom csodákra képes;P mit várjunk egy informatikustól?:D (bocs, lippi:DDD)a cvíder nem olyan mint a mísz. a mísz inkább olyan mint a szplín, a szomorúság, a kaméliás hölgy.a cvíderben van pici durci, pici hiszti, kicsi nyűgösség, kicsi tüskésség.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment