keleti kapu

Összeesküvés-elméleteket könnyű gyártani, hiszen valamilyen alapjuk mindig van, s csak a tények megfelelő megvilágitásba helyezésére van szükség az éppen aktuális igazság alátámasztáshoz. Mint ahogyan szárnyára kelt az a pletyka is, hogy a mostani borzalmas felsőzsolcai árviz annak köszönhető, hogy Miskolc keleti kapujában az eddig ártérként létező földterületeket a multik földdel töltötték fel, megszüntetve ezzel a folyó természetes levezető csatornáját. Elég sok árvizet megéltem gyerekként Felsőzsolcától 15 km-re, s nem emlékszem, hogy a város neve valaha is szerepelt volna az árviz sújtotta települések között. Egészen mostanáig. Hogy van-e összefüggés a két fentebbi dolog között? Nem tudom. De, az emberek beszélik, s most már halálos áldozat is van, akiért valaki(k)nek felelniük kell. Mint ahogyan azért a sok-sok összedőlt házért s tönkrement életért is.

3 thoughts on “keleti kapu

  1. Hát, bizony ez rosszul hangzik, eddig nem is hallottam erről, s ha jól tudom, úsznak a miskolci áruházak is.A multik már enélkül is sokat ártottak az országnak.

  2. Ahhoz, hogy a multik földekkel töltsék fel az árterületeket, még nekik is engedélyeket kell szerezniük a várostól, így a jogi felelőségrevonást inkább a városvezetésnél kellene kezdeni.

  3. Azt hallottam, már a verés megtörtént. Remélem jogi út is követi!A többit továbbra is fenntartom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.