marlenblog

"hogy elérjek a napsütötte sávig"

28 május
4hozzászólás

és mennyi szerelem!

Könnyed nyáresti darab, szabadtérre vagy kamaraszinházba kiváló. Nem is értettük, hogy miért nagyszinházban került bemutatásra,eddig még sosem találkoztunk félházas előadással. A közönség mindenesetre nagyon élvezte, hogy változtathatta a helyét. (mi is)Oroszlán Szonja, Szente Vajk és Csányi. Ők hárman bolondoznak közel két órában, felejtik el a szöveget és improvizálnak valamit, amin nagyon tudnak röhögni – mindezt bájosan. Jó érzés velük nevetni, felszabadultak vagyunk, jól érezzük magunkat. A Neil Simon – történet jelen esetben teljesen érdektelen.Aki szereti a Beugrót, ezt a darabot imádná. (Egy negativumot tudok megemliteni: iszonyúan kényelmetlenek a Madách székei, gyakorlatilag nem birok kiegyenesedni.)

 

4 hozzászólás to “és mennyi szerelem!”

 1. nezsike szerint:

  Tökéletesen egyetértek. Volt is egy próbálkozás, átrakták a Kamrába, de számomra érthetetlen okokból visszakerült nagyszínpadra.Ilyen kevesen voltak? Pedig a jegyek el voltak adva …

 2. marleen szerint:

  Igen, engem is meglepett, mert pont előző este néztem neten hol vannak még üres helyek, és határozottan emlékszem, hogy pont erre az előadásra nem volt egymás mellé szóló jegy, ekkor irtam ki fb-ra. De, édesek voltak nagyon, nem zavarta őket az alig félház:):)

 3. nezsike szerint:

  Megszokták. 😀

 4. marleen szerint:

  szegények 🙂

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment