alvós

Az utóbbi időben ismét gondjaim vannak az alvással. Eddig ugye aludni nem tudtam, aztán ez megszűnt (gyakorlatilag évekig `tünetmentes` lett) most pedig alszom, de mindig csak egy kicsit, két órákat, fél-egy órás szünetekkel, majd hajnal fél ötkor teljesen felébredek, utána már nem birok visszaaludni – és egész nap rettenetesen fáradt vagyok. Majd kezdődik az egész előlről. Mivel nem kivánok hozzászokni ahhoz, hogy este fél tizkor, legkésőbb tizkor lefeküdjek aludni, most benyomtam egy erős kávét, hátha ma megtörik a gonosz varázslat, és végre lesz egy olyan éjszakám, amelyet végigalszok. Ha ez sem válik be, keresek egy szakembert, ez igy nem mehet tovább.Egyébként meg mindegy, hogy tél van-e vagy nyár.Vagy a hó esik, vagy az eső, a szobából kilépni sem érdemes – napsütés sehol, jókedv sehol.

8 thoughts on “alvós

  1. Nekem a Nervenpflege vált be. Ha felébredek éjjel, vagy hajnalban, akkor 2-3 szemet beveszek, 10 – 20 perc, s már alszom is. Reggel frissen ébredek, mellékhatása nincs.

  2. Nekem a galagonya tea vált be. Lehet a bogyója is meg a hajtásvég is. Amikor beindul az allergiám, illetve szénanáthám, na akkor normál esetben semmit nem alszom éjjel az állandó szörcsögés, köhögés, tüsszögés és orrfújás okán. Amikor ezt iszom, baromi jókat alszom. Szívből ajánlom!http://www.drchenpatika.com/index.php?page=termek and amp;azon=20 and amp;tabla=teaHA ezt nem kapnál, a gyógyszertárban lehet kapni galagonya virágos hajtásvéget és külön bogyót is. Én keverem a kettőt. A szívednek és az emésztésednek is jót tesz.

  3. én meg nem mondom meg, mitől tudok aludni….pedig fiatalkoromban minid g és mindenhol és egy pillanat alatt.de a felébredésre a nervenpflege tényleg jó állítólag

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.