marlenblog

"hogy elérjek a napsütötte sávig"

13 május
8hozzászólás

alvós

Az utóbbi időben ismét gondjaim vannak az alvással. Eddig ugye aludni nem tudtam, aztán ez megszűnt (gyakorlatilag évekig `tünetmentes` lett) most pedig alszom, de mindig csak egy kicsit, két órákat, fél-egy órás szünetekkel, majd hajnal fél ötkor teljesen felébredek, utána már nem birok visszaaludni – és egész nap rettenetesen fáradt vagyok. Majd kezdődik az egész előlről. Mivel nem kivánok hozzászokni ahhoz, hogy este fél tizkor, legkésőbb tizkor lefeküdjek aludni, most benyomtam egy erős kávét, hátha ma megtörik a gonosz varázslat, és végre lesz egy olyan éjszakám, amelyet végigalszok. Ha ez sem válik be, keresek egy szakembert, ez igy nem mehet tovább.Egyébként meg mindegy, hogy tél van-e vagy nyár.Vagy a hó esik, vagy az eső, a szobából kilépni sem érdemes – napsütés sehol, jókedv sehol.

 

8 hozzászólás to “alvós”

 1. tappancs szerint:

  mitől ébredsz fel?

 2. marleen szerint:

  nem tudom, egyszerűen csak felébredek…..

 3. n/a szerint:

  Melatonin, https://ibchemistrymedicinesanddrugs.wikispaces.com/file/view/melatonin.jpg/72766691/melatonin.jpgúgy tudom, hogy már odahaza is lehet kapni egy jó ideje. Olvass csak utána bátran, ha lennének fenntartásaid a 'tableták' ellen -de hivatalosan(FDA) nem is számít gyógyszernek, mert nem az altatók csoportjába tartozik, sőt még itt is vény nélkül kaphatók, a vitamink között árulják… és tényleg működik. Szép álmokat odaát.

 4. kea szerint:

  Nekem a Nervenpflege vált be. Ha felébredek éjjel, vagy hajnalban, akkor 2-3 szemet beveszek, 10 – 20 perc, s már alszom is. Reggel frissen ébredek, mellékhatása nincs.

 5. Monyó szerint:

  Nekem a galagonya tea vált be. Lehet a bogyója is meg a hajtásvég is. Amikor beindul az allergiám, illetve szénanáthám, na akkor normál esetben semmit nem alszom éjjel az állandó szörcsögés, köhögés, tüsszögés és orrfújás okán. Amikor ezt iszom, baromi jókat alszom. Szívből ajánlom!http://www.drchenpatika.com/index.php?page=termek and amp;azon=20 and amp;tabla=teaHA ezt nem kapnál, a gyógyszertárban lehet kapni galagonya virágos hajtásvéget és külön bogyót is. Én keverem a kettőt. A szívednek és az emésztésednek is jót tesz.

 6. Zoli szerint:

  Valami sport nem segítene? Pl. torna, futás, bicaj?

 7. tappancs szerint:

  én meg nem mondom meg, mitől tudok aludni….pedig fiatalkoromban minid g és mindenhol és egy pillanat alatt.de a felébredésre a nervenpflege tényleg jó állítólag

 8. marleen szerint:

  mindenkinek köszönöm, valamelyik majd csak használ….

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment