red, brownie

Ebben a hidegben csak az alap életfunkciók fenntartásával törődöm. Társas kapcsolataink leszűkültek, a reggeli HÉV-en, majd a munkahelyen való didergés elveszi minden kreatív energiámat. Pedig esténként, mint egy klasszikus Garfield, elhatározom, hogy na, majd holnaptól….de, már reggel fáradtan ébredek.  Sok dolog nem történik. Ezt is megértük, végre!Gondolataim a vörösszőkévé vált hajamtól és a fölöslegessé vált ingatlankalkulátortól  a bkv-bérlet újbóli – indokolatlan – emelésén át egy jó brownie evéséig `szárnyalnak`. Tud valaki egy helyet, ahol finomat lehet enni? Tegnap ugyanis szomorúan álltunk kedvenc helyünk bezárása előtt, egy másikon pedig már elfogyott.Egyébként pedig ez a legkreatívabb ötletem 😀 :`pottyos`

11 thoughts on “red, brownie

  1. azért ezen jót röhögtem:)))..bár nálam ezt az abszolút zéró energia szokta kihozni:DDD

  2. Nekem teccik 🙂 Gondolom a piros foltok rúzsfoltokat is szimbolizálnak, amely a kutyus iránti szeretet kifejezése. 🙂

  3. hat ez keeeeeeeeeeeeesz!!!!!!!!! nagyon-nagyon-nagyon pihent vagy :)))) de imadom!

  4. Nálunk régebben abszolút kedvenc volt a Nyugatinál található Noa, ahol a brownie felülmúlhatatlan és sok volt.A pincérek pedig bunkók. 🙂 Ez azóta sem változott. Egy próbát megér!

  5. Én az Iguana brownie-ját szeretem nagyon, mondjuk az laposabb, mint a képen látható, és nincs benne dió, ellenben adnak hozzá vaníliafagyit.

  6. hát, fogalmam sincs milyennek is kéne lennie az igazi brownineak, egyszer majd végre kipróbálom de a Stahl féle fincsi..csak vigyázni kell a sütési idővel..nem kicsit, nagyon..ja és nem túl izgi másfél tábla ét csokit összeminimalizálni…de ez a legmunkásabb része:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.