marlenblog

"hogy elérjek a napsütötte sávig"

17 január
14hozzászólás

farmer

Szeptember végén vettem egy 7ezerbe kerülő farmert 50%-ra leértékelve, 3500ft-ért. Októberben  cserélték ki benne először a cippzárt, 1800-ért. Novemberben ismét cippzárcsere, ugyanennyiért. Amennyiért vettem, annyit már ráköltöttem – most pedig tönkrement, szétfoszlott. Most ha veszek mondjuk egy márkásabb farmert, az garanciát jelent, hogy három és fél hónapnál tovább bírja?

 

14 hozzászólás to “farmer”

 1. Jani szerint:

  Először is gratulálok izmos részeidhez, amelyekkel simán szétpattintottad a zippzárokat :). Szerintem van különbség olcsóbb és drágább anyag és cérna között, de a tippem mégis az, hogy nem célszerű túl passzos nadrágokat venni, kivéve, ha azok sztreccs anyagból vannak. Próbálj fél számmal nagyobbat!

 2. marleen szerint:

  Jani, a cippzároknak mi köze ahhoz, hogy az anyag szétfoszlott a comb belsején és a nadrágszár alján?:) sosem veszek passzos nadrágokat, ez meg a másik:)

 3. kicsinapsugar szerint:

  igen. de nem kell drágának lennie ahhoz, hogy jó minőségű legyen. én a zara és mango farmerjaira esküszöm. és nincsenek horror árban.

 4. Tabby szerint:

  nem

 5. teodora szerint:

  nekem espritek vannak több éve, outletből olcsón, és még géppel is szárítom.. szerintem ruhákra is van vmi garancia, cipőkre fél év szokott.. simán visszavittem volna a boltba. meg a cipzároshoz, mert ő is felel a silány munkájáért. csak hát, ez másik ország..

 6. marleen szerint:

  eldőlt akkor: vettem egy viszonylag drágát, meg egy olcsóbbat – akkor most tesztelem, melyik bírja tovább:) egyébként semmit sem jelent a drága címke: a nagyon drága kosztümnadrágokat vásárlás után el kell vinni varrónőhöz, hogy menjen végig a varráson, mielőtt szétbomlana például a fenekemen. Ezzel szemben a 200ft-okért vásárolt angol turkálós gatyák évek óta megvannak, és semmit sem változott az állapotuk….úgyhogy ez is, mint minden, szerencse dolga…

 7. Levee szerint:

  Arra az angol boltra gondolsz, ami valahol a Nyugati pu.-nál van? 🙂 Mert ott legutóbb egy Lacoste inget túrt nekem anyám, tök véletlenül. Szóval az nem is rossz bolt. 😀

 8. monka szerint:

  mert a turkálós gatyák már bejáratottak..és amikor megevszed látod rajtuk, hogy jó a varrásuk, vagyis inkább azt, hogy nm rossz….az újon megh nem látod, hogy az intrlockal alá mentek, vagy elvágták az anyagot stb:(

 9. Jani szerint:

  Csak próbáltam finoman vicces lenni (pattanó zippzár). :). Nekem kidörzsölődni szokott az anyag a lábaim között (rossz az, aki rosszra gondol :p), de adok egy újabb tippet:Szerintem a varrás minőségéből lehet következtetni az egész termék minőségére.Én farmer nadrágoknál szeretem a rendezett, szabályos varrást minél vastagabb cérnával.Egyébként meg ajánlom a Marks and amp; Spencert minőség tekintetében. Ott biztosan találsz a te alkatodra illő fazont (nem kell igazgatni), legutóbb 10-15 ezer között volt egy farmer ára. Pld. a WestEndben vagy az Arénában. Tipp: az Arénában ingyen lehet parkolni.

 10. Paloma Negra szerint:

  feltétlenül, nekem egy elöl gombos fekete levis a kedvencem, évek óta megvan, ha akarom alkalmi, és jól tartja a színét- igazritkán viselem:)

 11. drc szerint:

  magam a Levi's farmerekre esküszöm. drágák, ez igaz, de általában tart három-négy évig, mire lefoszlik rólam egy, még akkor is, ha általában csak azt hordom.

 12. drc szerint:

  *helyesen: magam is a Levi's…

 13. daito szerint:

  Ne tépesd le magadról a göncöket a pasiddal… valamit, valamiért. 🙂

 14. marleen szerint:

  Levee,arra is gondolhatnék, de sok ilyen bolt van a városban, és nekem jó tapasztalatim vannak velük:)

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment