farmer

Szeptember végén vettem egy 7ezerbe kerülő farmert 50%-ra leértékelve, 3500ft-ért. Októberben  cserélték ki benne először a cippzárt, 1800-ért. Novemberben ismét cippzárcsere, ugyanennyiért. Amennyiért vettem, annyit már ráköltöttem – most pedig tönkrement, szétfoszlott. Most ha veszek mondjuk egy márkásabb farmert, az garanciát jelent, hogy három és fél hónapnál tovább bírja?

14 thoughts on “farmer

 1. Először is gratulálok izmos részeidhez, amelyekkel simán szétpattintottad a zippzárokat :). Szerintem van különbség olcsóbb és drágább anyag és cérna között, de a tippem mégis az, hogy nem célszerű túl passzos nadrágokat venni, kivéve, ha azok sztreccs anyagból vannak. Próbálj fél számmal nagyobbat!

 2. Jani, a cippzároknak mi köze ahhoz, hogy az anyag szétfoszlott a comb belsején és a nadrágszár alján?:) sosem veszek passzos nadrágokat, ez meg a másik:)

 3. igen. de nem kell drágának lennie ahhoz, hogy jó minőségű legyen. én a zara és mango farmerjaira esküszöm. és nincsenek horror árban.

 4. nekem espritek vannak több éve, outletből olcsón, és még géppel is szárítom.. szerintem ruhákra is van vmi garancia, cipőkre fél év szokott.. simán visszavittem volna a boltba. meg a cipzároshoz, mert ő is felel a silány munkájáért. csak hát, ez másik ország..

 5. eldőlt akkor: vettem egy viszonylag drágát, meg egy olcsóbbat – akkor most tesztelem, melyik bírja tovább:) egyébként semmit sem jelent a drága címke: a nagyon drága kosztümnadrágokat vásárlás után el kell vinni varrónőhöz, hogy menjen végig a varráson, mielőtt szétbomlana például a fenekemen. Ezzel szemben a 200ft-okért vásárolt angol turkálós gatyák évek óta megvannak, és semmit sem változott az állapotuk….úgyhogy ez is, mint minden, szerencse dolga…

 6. Arra az angol boltra gondolsz, ami valahol a Nyugati pu.-nál van? 🙂 Mert ott legutóbb egy Lacoste inget túrt nekem anyám, tök véletlenül. Szóval az nem is rossz bolt. 😀

 7. mert a turkálós gatyák már bejáratottak..és amikor megevszed látod rajtuk, hogy jó a varrásuk, vagyis inkább azt, hogy nm rossz….az újon megh nem látod, hogy az intrlockal alá mentek, vagy elvágták az anyagot stb:(

 8. Csak próbáltam finoman vicces lenni (pattanó zippzár). :). Nekem kidörzsölődni szokott az anyag a lábaim között (rossz az, aki rosszra gondol :p), de adok egy újabb tippet:Szerintem a varrás minőségéből lehet következtetni az egész termék minőségére.Én farmer nadrágoknál szeretem a rendezett, szabályos varrást minél vastagabb cérnával.Egyébként meg ajánlom a Marks and amp; Spencert minőség tekintetében. Ott biztosan találsz a te alkatodra illő fazont (nem kell igazgatni), legutóbb 10-15 ezer között volt egy farmer ára. Pld. a WestEndben vagy az Arénában. Tipp: az Arénában ingyen lehet parkolni.

 9. feltétlenül, nekem egy elöl gombos fekete levis a kedvencem, évek óta megvan, ha akarom alkalmi, és jól tartja a színét- igazritkán viselem:)

 10. magam a Levi's farmerekre esküszöm. drágák, ez igaz, de általában tart három-négy évig, mire lefoszlik rólam egy, még akkor is, ha általában csak azt hordom.

 11. Ne tépesd le magadról a göncöket a pasiddal… valamit, valamiért. 🙂

 12. Levee,arra is gondolhatnék, de sok ilyen bolt van a városban, és nekem jó tapasztalatim vannak velük:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.