A győztes ló neve: IPOR

Valamikor az ősszel fedeztem fel vénember linkjei között Iport, a versenylovat, melyet gazdája ajándékba kapott annó. Sosem gondoltam, hogy valaha láthatom ezt a csodát, akinek az életét rendszeresen követtem gazdája leírásai alapján. Pedig mekkorát tévedtem!Két éve `rágom` lippi fülét, hogy menjünk ki a Lovira/Ügetőre/Kincsem Parkba szilveszterkor. Idén Monit is sikerült beizzítanom, így már nagyon vártuk a ma délutánt, mikor végre eljutottunk! Vállfás Gyuszi bácsi óta él a fantáziámban a Lovi, Farkasházy Teddy, Fábry, Krúdy legendáinak világa elevenedik meg ott. Az 1001 éjszaka minden meséje ebben a szóban ölt testet: LOVI. Ott voltunk. Rögtön fogadtunk. Én rögtön a blogból már megismert Iporra. És életem első fogadása rögtön 200%-os nyereséget hozott! Ipor első lett! Igaz, hogy én nem tétre, hanem helyre tettem meg, mert azért ennyire nem bíztam benne, de ez csodálatos! Kőbán Rita hajtotta, nagy verseny volt, de Ipor nem hagyta magát!Jajj, nem is tudok most írni, annyira örülök! Beszéljenek a képek: `ipor`az Iporra történő fogadás utáni boldog pillanat

`ipor4`a győztes fogadószelvény

`ipor2`a futam

`ipor3`és győz IPOR!

21 thoughts on “A győztes ló neve: IPOR

 1. szerintem is jó volt, még ha az én lovam nem is futott…fogadni tudni kell:)))..éljen Ingyenélő:)..na meg Ipor…és a törpeló is..na ő sem győzött:))

 2. de legalább vicces volt…..update…most meséltem Golinak a Lovit, mire a reakciója:'Krisztián: milyen volt az ügető? Krisztián: Lippi mester? én: jo:)ő nyert Krisztián: nem mondod én: én veszitettem:)hihihi Krisztián: ja azt nem mondtam h arra kell fogadni amit ő tesz? :)'nem, nem mondta:)))

 3. Nagyon jó érzés volt olvasni a postod. Tavasztól a galoppra is érdemes ám járni. 😉 Ügetős napokon pedig megéri hátrasétálni az istállókhoz. Senkit nem szoktak elzavarni. Van, ahol még pacikat is engednek simítani. De ha csak a versenyeikre készülő lovak patazaját hallgatva sétálsz idegen vándorként, már akkor is boldog emberként távozol. Szeretettel köszöntelek a lovi 'fertőzöttjeinek' sorában. Remélem, nem gyógyulsz ki ebből a 'kórságból' rögtön a mostani alkalom után.;-)

 4. grat! kincsem park még megvan? azt hittem, bezárták. régen sokat jártam én is lókörbe..

 5. Drága marleen, köszönöm szépen ezt a postot, és a fotókat! Megengednéd, hogy lemásoljam őket, és használjam a blogomon?

 6. Kedves Ipor, rengeteg fotó készült, ha kellenek, azokat is elküldjük:) és persze:) Gratulálok!:)

 7. teodóra, te mindig meg tudsz lepni! Mit csináltál te a Lovin?:)

 8. Kedves RJ, mindkettőnknek megvan az új szerelme a férjemmel, így biztosan sokszor fogunk előfordulni a Lovin 🙂

 9. monka: most már tudom, hogy lippiék sportfogadásból éltek gimis korukban 😀 tudom, hogy miért mondta a srác, hogy arra kell tenni, amire ő tesz 😀

 10. Ma este elkezdjük feltölteni valahová, aztán küldünk egy e-mailt, és szépen leszedegetheted:) csak most sűrgős íróasztal szerelési műveleteink vannak 🙂

 11. a felmenőim lovas emberek voltak, évente van emlékfutamunk 🙂 de fogadni/nyerni nem szoktam. lovagolni jártam sokat gyerekként, amikor még megvolt az ügető a keletinél.

 12. Ugye, vénember?:) kemény 200ft! – amelyet a következő futamban el is vesztettem 😀

 13. teodóra:ha rákérdezek az emlékverseny címére, az már túl sok infó?:)

 14. Még egyszer sajnálom, hogy nem mindegyik páratlan ujjú patás teljesítménye nyerte el a tetszésedet!! Tényleg, de nem volt benne bántó szándék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.