8 thoughts on “l

  1. Még mindig jobb, mintha éveken át hozzászoktál volna a 260-as árfolyamhoz, aztán most meg kaparnátok a falat.

  2. Tudod, Mohi, én szívesebben fizetgettem volna éveken át a 260as eurót, aztán CSAK most kaparnám a falat:)

  3. marlen: értelek, de hidd el, hogy az éppúgy szívás lenne, lehet nagyobb, mint ez.Én – már többször írtam – korábban már vettem fel személyit, az öszödi beszéd után, jó drágán. Annyival kalkuláltam, utána nagyon 'jól esett', hogy csökken a törlesztőm :)Egyébként az árfolyam emelkedésétől, illetve hatásaitól kevésbé tartok, mint attól, hogy kamatot emel a bank.

  4. 🙁 hát nem hangzik jól… mindenesetre ez így lehet hogy most nagyon nadrágszorító árfolyam, de ha majd visszaáll normális szintre, szerintem hosszútávon talán még így is megtérül.

  5. Ha kicsit lentebb megy az árfolyam, az kedvezhet majd nekünk, hiszen bőven a válság idején vettük fel a hitelt, ergo elég magas volt (közel 280) az euro ára is, szóval kevesebb euró a tartozásunk, mint mondjuk 260-nál. Reménykedve figyelünk, sok mást nem tehetünk. Még így is lényegesen olcsóbb (több, mint 15%) a hitel, mintha forint alapon vettük volna fel.

  6. Mohinak igaza van, az én törlesztőm 103CHFrol 112re ugrott kamatvaltozas maittes igen, én is mantrazok, hogy 25-én, amikor a fordulonap lesz jobb legyen a valtas, mert megent kurva magas:(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.