cipősdoboz

Nehéz úgy jótékonykodni, ha az arra felhívó-felszólító szervezet `csupán` azt felejti el közölni, hogy `akciójának` határideje van. Így fordulhat elő, hogy a Vörösmarty téren, a karácsonyi vásáron, a legnagyobb szombati tömeg közepette, velünk együtt még mások is keresték a Baptista Szeretetszolgálat bódéját, teletömött cipősdobozokkal.  Nem tudom a többiek hogyan döntöttek, mi egy darabig még körözgettünk hajléktalanokat keresve, lesétáltunk a Deák térre, hátha ott tényleg várja valaki a csomagot; majd belefáradtunk, beleuntunk a nehéz doboz cipelésébe: így letettük az első, utunkba kerülő kuka tetejére…mire visszaértünk, már eltűnt. Reméljük, jó helyre került.

Hazaérve azonnal rákerestem neten, ott valóban fenn van a határidő; ennek ellenére a rádiókban erről szó sem esik.

Update:

A Vörösmarty téren már nincs lehetőség a cipősdobozok leadására!Ott csak december 5-ig tudtuk fogadni az ajándékokat. ASzeretetszolgálat egy hétre kapta meg az adventi vásáron lévő faházat.A következő héten a Sorsfordító Alapítvány – Palánta missziójajóvoltából még működhetett a begyűjtőpont.Ők vállalták, hogy átveszikaz érkező dobozokat. Köszönjük önzetlen segítségüket!Ezúton szeretnénk elnézést kérni mindazoktól az adományozóktól, akikma keresték fel a Vörösmarty téren lévő gyűjtőhelyet, s ott már nemtudták átadni ajándékukat.Kérjük az adományozókat, hogy a Westend bejáratánál lévő faházhoz vagy a többi budapesti gyűjtőpontra hozzák a cipősdobozokat.

6 thoughts on “cipősdoboz

  1. Szia!én még csak most készítem a dobozokat, így jól rám ijesztettél (persze akaratodon kívül)! :(a honlap szerint december 16-ig kell eljuttatni…vagy ezek szerint nem? :((((

  2. ráadásul most volt az RTL-en hírek…abban is foglalkoztak a cipősdoboz akcióvalidén többet akarnak összeszedni, mint tavaly és most tartanak még csak 600 doboználnem értem én ezt!

  3. köszi marlenka!nálunk van egy faházika az Országalmánál, ott le lehet adni tudtommal…igaz ma már csak késő este sétáltunk arra, de remélem még nyitva lesznek!

  4. 'A Szeretetszolgálat egy hétre kapta meg az adventi vásáron lévő faházat. '..ez a szép magyar valóság….úgy tűnik az adventi vásárt rendezők is ez alatt az idő alatt kívánnak meggazdagodni, és nem bírták elviselni azt az összegkiesést, amit az átadott faház jelent..na ez az igazi száni só,,,hányinger a köbön

  5. remélem, mindenkinek célba ér az ajándéka:) a körülményeket meg ne is firtassuk inkább…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.